Tämän blogin elämä päättyy. 

Vuosien varrella olen kehittynyt kirjoittajana, ajatusteni ilmaisijana sekä kuvallisesti että sanallisesti - ja ihmisenä. 

Kun aloin pitkästä aikaa vuoden vaihteessa päivittää blogiani säännöllisemmän epäsäännöllisesti, mietin jo silloin, onko tämä oikea paikka ajatuksilleni. Sanoilleni. Kuvilleni. Teoilleni. 

Koska let's face it - onhan tämä aikamoinen sekametelisoppa. Minun ansiostani. Minun tekemisiäni. Minun näkemisiäni. Ja se oli tarkoituksellista - muistan miettineeni blogin alkuaikoina, pitäisikö tälle valita jokin teema, mutta todenneeni, että katsotaan mitä tästä tulee. Ja tällainenhan tästä tuli. Omanlaisensa tuotos, oman aikansa tuotos. Omanlaisensa kirjoittajan, kuvaajan ja eläjän tuotos. Ajan myötä ajatukseni, kirjoitukseni, kuvani ja... kaikki on kypsynyt. 

Vaikka olo on kieltämättä hieman haikea ja olisi helppo pysytellä vanhassa tutussa sekametelisopassa, niin ei voi mitään. I´m so excited loppuu, mutta se tietää alkua hieman erilaiselle, kypsemmälle, rajatummalle blogille nimeltään Innostun, elämöin, purppasen... Kyseinen uutuus asustaa osoitteessa http://kmalinen.blogspot.com/

Kuvauspuoli todennäköisesti tulee keskittymään jatkossa Instagram -tililleni malinenk13. Sieltä siis voi seurata tapahtumakäyntejäni ja elämästä nautiskelua ylipäätänsä. 

Toivottavasti löydät tiesi myös uuteen blogiin - sanan säilä sivaltaa siellä kypsemmin ja mahdollisesti värikkäämminkin, ainakin pohdiskellummin.