Jahans, se ois taas aika etsiä työpaikkaa...Tai siis koko ajanhan mä sitä oon ettiny, mutta nyt entistä suurempi syy, kun työt loppuu ens perjantaina... Onneks on koulua sillon tällön, niin ei tartte ihan tekemättömäks heittäytyä...Vaikka eipä tuota työttömänä viimekskään juuri ylimäärästä aikaa jääny, ku oli etittävä töitä;)

Työtön - siinä sanassa on jotenki karsee kaiku. Ei yhtään huvittas olla työtön. Ei niinkään sen rahasumman takia mikä käteen jää sitten loppujen lopuks, koska onhan sitä opiskelijana pienemmilläki tuloilla elelty, mutta se vaan tuntuu niin...avuttomalta. Niin, se se sana on, avuton. Sitä on tottunut tekemään kaikkea töissä ja koulussa ja sitten kun ei töitä olekaan, niin on vähän aikaa ihan hukassa. Vaikka tämäkin on kyllä tiedetty jo vaikka kuinka kauan tämä tuleva työttömyysjakso, niin kukapa sitä nyt haluaisi olla työtön. En minä ainakaan. Tuskinpa se kenenkään yhtään itseään arvostavan valinta on.

Maaliskuussa saattaisi olla samassa paikassa taas töitä, jos joudan. Katotaan ny. Mielelläänhän sitä menee, jos ei parempaa löydy. Toisaalta nyt on taas alkanut karvistella mielessä, että jospa katon nyt alkuvuoteen-08 mitä tapahtuu, ja jos ei siihen mennessä ole töitä onnistunut hankkimaan, on muutto edessä. Samahan tuo loppujen lopuksi on. Kaveritkin pyysivät muuttamaan takaisin Kuopioon, kun on niin pitkät välimatkat eikä niillä ole iltaisin tekemistä..Joopa joo. Siis en tarkota että just ton takia muuttasin ja just sinne, mutta kyllä se nyt on niin, että jos täältä ei saa töitä niin pakko kai se on muuttaa, jonnekin. Ei mitään väliä sillä, että olen joskus luullut haluavani aina asua Joensuussa. Mitä väliä sillä asuinpaikalla on, jos ei ole töitä. Niin.