Havahduin tässä yks päivä huomaamaan, että mulla on ainakin viisi sähköpostiosoitetta. Siis 5! Häh? Mitä niillä tekee? Mistä ne oikein on tullu?

Niinpä niin ja joopa joo. Ehkä siinä on jo pari liikaa. Niitä vaan on kertynyt. Ikään kuin itellä ei olis mitään vaikutusvaltaa siihen, montako niitä on. Heh. Mutta kun sitä joskus silloin atk-vastarinnan alkaessa murtua tuli hommattua sellainen ilmanen sähköpostiosote. Sitten koulun puolelt tuli toinen, et pääsi intranettiin yms. Ja sit sain tarpeekseni tosta ilmasesta, vaihdoin sen toiseen, luotettavampaan ilmaseen. Eri sivustoille rekisteröityessä on tullut myös muutama sähköpostiosoite, tosin en niitä käytä, ne vaan makaa käyttämättömänä jossain virtuaaliavaruudessa. Kannattaisi ehkä jo poistaa muutama käytöstä, jos vain olis mahdollista. Usein en vaan oo löytäny sellasta mahdollisuutta. Kaipa sellanen porsaanreikä jossain joka sivustolla pitäs olla, mut taitaa olla usein aika monen linkin takana, kun en oo kaikist moista löytäny.

Itse asiassa, kun laskemaan rupeaa, niin jo käytöstä poistetut osot mukaanlukien mulla on vuodesta 1998 ollu käytössä yhteensä...hmmm....8 sähköpostiosotetta. Eiku 9. Eli noin yks sähköpostiosote per vuosi on ollu tahtina. Sitä kun ei osaa pysyä kohtuudessa:) Mennään vain äärimmäisyydestä toiseen. Ensin on hulluna tekemistä, sitten ei ole yhtään m
tn tekemistä. Ensin on täysin vailla mtn kiinnostusta tietotekniikkaa kohtaan, sitten on jo enemmän kiinnostusta tietotekniikkaan...Ensin ei usko muistitikkuja tarvittavankaan ja nyt sitten ei pärjää ilman...Tällasta tällä kertaa.