Laitetaas pitkästä aikaa ihan vaan kuvapostaus - vaikka näin uuden vuoden kunniaksi... Loppiaisena kyllästyin tekemättömyyteen ja päätin lähteä ulos - kameran kanssa tietenkin, koska ei ole järkeä lähteä ulos ilman syytä ;) Seuraava ajatus olikin sitten, että minnekäs se matka viekään? Noh, Aavarannalle tietenkin. Ylläri, ylläri. Sinne olenkin aika monta kertaa jo kameroineni matkannut. Pakkasta oli n. 15-20 astetta, joka sekin osaltaan oli syypää siihen, että meikäläinen löysi ittensä ulkoa - kylmässä ja karun kauniissa Pohjolan Pariisissa kasvaneena sitä on tottunut ulkoilemaan ääriolosuhteissa, onhan siellä yleensä joko eniten lämmintä kesällä tai eniten pakkasta talvella. Mutta löpinät sikseen ja asiaan.

 

Kappale_taivaalla_loppiaisena15.jpg?1420

Is it a bird? Is it a plane? No, it's Superman! ;) Yläpuolella kaunis valoilmiö pikkuhiljaa hämärtyvässä iltapäivässä.

Aavaranta_loppiainen15_v%C3%A4rej%C3%A4.

Pakkanen, siitä suomalaiset tykkää, pakkanen... Meikäläiseen ainakin vetoaa niin pakkaspäivän ulkoilu kuin kauniit värit luonnossakin. Vetää melkein vertoja syksyn ruskaväreille - mutta vain melkein. Ja vetten äärellä mielikin rauhoittuu :)

Loistopuu2015loppAavar.jpg?1420987127

Jos kerta ihmiset voivat valaistua, mikseivät sitten puutkin? Ainakin tämä Aavarannalle vievältä tieltä käsin kuvattu puu oli niin hyvin valaistunut, että piti ihan pysähtyä ;)

Aurinko_lask_loppiaisena.jpg?1420987049

Ja loppuun jälleen hieman tummempia tunnelmia - kuvapostaus alkoi tummasävyisenä, loppukoon myös :)