Kuvankäsittelyhommat jatkuvat. Palautan tässä mieliin myös sen, että harrastan kuvankäsittelyä ja tietokoneilua ihan vapaa-ajallakin, joten myös vapaa-ajan tuotoksia syntyy. Nämä kuitenkin ovat ihan kouluun tehtyjä.
 
Tarkoitus oli valita 3 kaksiosaista yrityksen nimeä, jotka sitten suunnitellaan uusiksi. Eikä esimerkiksi mitään kuvia saanut käyttää apuna, vaan ne oli suunniteltava ihan näppäimistöltä löytyvien merkkien avulla. Tässä minun tuotokseni.
1323239.jpg

Tässä tarkoitus oli suunnitella jollekin tämän vuoden puolella ensi-iltaan tulleelle elokuvalle juliste. Kriteerinä oli, että mitään muuta, ulkopuolista kuvaa tai kuvaelementtiä ei saa käyttää apuna, vaan juliste on sommiteltava ainoastaan näppäimistöltä löytyvien merkkien avulla.
1323293.jpg
Mielestäni onnistuin aika hyvin, sillä tarkoitus oli saada valoisalla kuvanupotustaustalla ja mustalla julisteen pohjalla aikaan kunnon kontrasti, pääosan esittäjät ja ohjaaja näkymään paremmin kuin muut esiintyjät ja julisteeseen 80-lukulainen vaikutelma. Ainakin yksi opettajista oli sitä mieltä, että 80-lukulaisuus näkyy julisteessa.