Suunnitelmia piisaa lähipäiville, vaikka hirmu tarkkaan ei kaikkea olekaan suunniteltu. Jollain aikaa sunnuntaina pitäisi käydä äänestämässä, maanantaina pitäisi aloittaa työt ja loppuaika...loppuaika tästä parin pvän periodista menee varmaan vaan kaupungilla haahuiluun ja teeveen katseluun...

Sunnuntaina aion käydä äänestämässä,
sillä oikeana äänestyspäivänä en ole täällä ja sunnuntai jotenkin vaan tekee oikean tunnelman äänestämiseen. Luitte oikein, tunnelman. Äänestämisessä on oltava tunnelmaa, ja sitä voi lisätä tietyillä toimenpiteillä, kuten sillä, että ennakkoonkin äänestäessä äänestää sunnuntaina. Ja kyllähän se kieltämättä aina kutkuttaa, kun käy äänestämässä. Sitä jotenkin tuntee vaikuttavansa asioihin, vaikka yksin ei välttämättä aina pystykään vaikuttamaan. Joukossa on kumminkin voimaa, ja kun moni äänestää, kyllähän senkin on pakko jotain vaikuttaa. Eller hur?

Niin, ja maanantaina menen ensimmäistä päivää töihin toimistohommiin. Katotaan miten menee, hyvin varmaan. Ja miksei menis. Varmaan kuulette siitäkin jossain vaiheessa lisää.Mutta tämä tästä.