Nobody made a greater mistake than he who did nothing because he could only do a little. - Edmund Burke

Ajatuksia herättävä lausahdus. On inhimillistä ajatella aina silloin tällöin, että mitäs sitä tätäkään tekemään, ei siitä ole mitään hyötyä suuremmassa mittakaavassa. Itse olen kuitenkin samaa mieltä lausahtajan kanssa, vaikka olenkin joskus ajatellut juuri moititunlaisella tavalla...

Otetaan esimerkiksi luonnonsuojelu. Omakotitaloissa ei olisi pakko lajitella jätteitä. Silti teen niin parhaani mukaan. Keräyspaperit ja -pahvit kerätään useilta päiviltä ja viedään kaikki kerralla repussa tai kassissa useiden kilometrien päässä sijaitsevaan keräysastiaan - polkupyörällä. Biojätteitä ei synny, koska on erittäin harvinaista, että jäisi mitään ylimääräistä, eli se hoituu sillä. Lasi- ja muovipullot viedään AINA pullonpalautukseen eikä viskota ympäri tantereita, rikki. Roskia ei viskota muutenkaan kulkiessa maille ja mannuille. Pakko kuitenkin myöntää, että muovia en vielä ole vienyt kierrätykseen - sitä syntyy niin vähän. Tässä on parannuksen paikka.

Nyt ajattelin soveltaa lausahdusta työnhakuuni. Pakko myöntää, että kun vastaus työpaikan kysyjälle on aina ei, motivaatio on ollut hieman hakusessa.. Nyt ajattelin kuitenkin taas tormistautua ja ruveta erittäin aktiiviseksi työnhakijaksi. Se tarkoittaa käytännössä puhelinsoittoja, puhelinsoittoja ja puhelinsoittoja. Hakupaperien laittamisessa ja vähänkään sopivien paikkojen etsimisessä ei juurikaan voi enää enempää aktivoitua. Olen jo aloittanut, tänään soitin monta kertaa yhteen ja samaan paikkaan (ajankohdat menivät ristiin...;( ), ja kyselin myös toisesta paikkaa, mutta siellä on vastaava henkilö lomalla 24.pvään asti, joten tietoa siitä, pääseekö haastatteluun saa odottaa ainakin sinne asti...Mutta siis alku on todella hyvä. Tästä on hyvä jatkaa, huomenna haastattelussa esiintyä erittäin itsevarmasti ja kehua itsensä pilviin. Eiköhän se siitä.