Olen palannut. En tiedä, kuinka kauaksi aikaa, en tiedä kuinka aion itseäni eniten ilmaista, enkä tiedä kuinka usein aion itseäni ilmaista, mutta yhden asian tiedän: aion ilmaista itseäni. 

Luulen, että aion ilmaista itseäni lähinnä kirjoittamalla. Luulen, että kirjoitukseni liittyvät lähinnä kulttuuriin. Luulen, että ne taas eivät kiinnosta juuri ketään - mutta aion silti yrittää. Sillä nyt minulla on taas aikaa harrastaa enemmän - ja ennen kaikkea, kuten tänään oivalsin, inspiraatiota pitkästä aikaa. Väkisin tuhertamisesta ei tule mitään, mutta kun inspis iskee, silloin mennään eikä meinata ;) 

Saatan siistiä blogia hieman, koska osa kuvista on kadonnut silloin joskus pari vuotta sitten bittiavaruuteen ja pelkät kuvatekstit ovat hölmön näköisiä. Voisin tietysti lisätä kuvat uudestaan - olettaen, että olisin laatinut blogia jotenkin suunnitelmallisesti ja tietäisin, mikä kuva mihinkin kuuluu. Näin ei kuitenkaan ole. Älkää siis ihmetelkö, mikäli jotain postauksia / kommenttejanne on poistunut (hah, ikään kuin joku olisi niin innokas blogini seuraaja, että olisi aikojen alusta ollut mukana... ;) ), siihen on ihan looginen syy.

En tiedä, kuinka kauan ja missä muodossa inspiraatio säilyy. Siihenkin on ihan looginen syy: se on ollut oikeasti kateissa viimeiset pari vuotta, vaikka taisinkin väittää, että olisin pistänyt blogin tauolle lähinnä ajan puutteen vuoksi. Nyt olen kuitenkin nähnyt taas valon pilkahduksen, ja toivottavasti keksin, kuinka pitää siitä kiinni. Katsotaan, miten onnistun.