Näin työttömänä on ollut liikaa aikaa ajatella. Miettimisen olen kyllä aiemminkin hallinnut, olenhan horoskoopiltani vaaka, joka ei osaa päättää juuri mitään, vaan vatuloi ja vatuloi (paitsi työasioissa:) ), mutta ajattelu. Se on asia erikseen. Vakavia asioita. Siis muihin liittyviä. Itseäni en ole saanut ajateltua. Tai oikeastaan suunnitelmiani. Pitäisi varmaan. Ja aika pian.

Paikka, johon kävin toissapäivänä haastattelussa, tuntuisi varsin mielenkiintoiselta. Ja tehtävätkin kuulostivat siltä, että meikäläinen olisi omiaan niihin. Nettisivujen päivittämistä, asiakas- ja sidosryhmäyhteyksien ylläpitämistä ym. ym…Saapas nähdä mitä kenkä tekee:) Saksan kielessä on varmasti hieman perkaamista, mutta kyllä se käytössä pian vetristyisi, sitä en epäile yhtään. Kuten taitojen virkistymistä muutenkaan. Tai uusienkaan asioiden oppimista. Englannissa nyt ei ole mitään vaikeuksia..Vaikka ainahan sitä voi kehittää osaamistaan.

Haastattelussa jäi vain harmittamaan, kun en saanut ilmaistua itseäni hyvin. Jännä tilanne aiheutti omituisia puheita ;) Diskon valvomisesta delegoinnin yhteydessä puhuessani tarkoitin sitä, että delegoin osan vastuusta 14-vuotiaalle veljelleni joksikin aikaa. Eikä siinä tainnut tarkemmin ajateltuna olla kuin 6 henkeä, mutta 10-14-vee joka tapauksessa…Ihan tarpeeksi hommaa, anyway.

Auf Wiedersehen! Frohe Weihnachten und ein glückliches neues Jahr!