Väliaikaraporttien mukaan Testihenkilömme on havainnut tänään jotakin outoa. Vaikka hänellä ei ole itseluottamuksesta joidenkin mielestä puutetta ollut aikoihin - luultavasti ikinä, riippuen keneltä kysytään - hän raportin mukaan yllättyi tänään suuresti huomatessaan, että virallisista yhteyksistä tuttu henkilö puhutteli häntä hänen kutsumanimellään ja vieläpä tämän henkilön vapaa-ajalla. Tämä sai Testihenkilön häkellyksiin. 

Kysyttäessä Testihenkilö kertoi, että tuntuu todella hyvältä, kun joku, jonka tuntee virallisista yhteyksistä, huomioi sinut yksilönä eikä tuijota vain papereita. Tämä havainto ei ole syntynyt ainoastaan tämän päivän ja tämän Virallisen Henkilön vaan myös aiempien eri henkilöiden ja eri tapahtumien myötä, pikku hiljaa. Testihenkilön mukaan tuntuu esimerkiksi todella hyvältä, kun sinuun luotetaan ja se myös näytetään eleillä ja teoilla, olivatpa ne kuinka pieniä hyvänsä. Pienistä puroista suuret virrat, kuten hän kysyttäessä lausahti.

Tutkijoidemme mukaan Testihenkilömme on edellisessä väliaikaraportissa kerrotun mukaisesti alkanut luottaa ihmisiin ja muuttaa katsantokantaansa. Tämäkin lienee hänen mukaansa avartanut hänet näkemään ja huomioimaan tilanteet ja ihmiset eri lailla ja nyt Testihenkilö onkin jo varovaisen toiveikas ja pikkuhiljaa valmiimpi kaiken suhteen, jos Viralliset Ihmiset jatkavat tätä Epävirallisten Ihmisten, Testihenkilön Omien Ihmisten viitoittamaa tietä.