Taas on aikaa vierähtänyt viime kirjoituksesta. Olen ollut matkoilla, ja sieltä ei juuri kirjoitettavaa ole ollut. Tai on ollut, mutta ei ole ollut aikaa kirjoittaa.

Nyt olen kuitenkin taas koneen ääressä. Kirjoitettavaa tosin ei ole. Sunnuntaina näin aivan upean vanhanaikaisen viikinkilaivan, mutta kamera ei ollut mukana - tietenkään, eihän se ikinä ole silloin, kun pitäisi... ;) Laiva oli Islannista, ilmeisesti olivat ihan omalla porukalla liikkeellä. Kävivät satamassa kääntymässä, mutta eivät mahtuneet sinne, joten lähtivät saman tien pois. Kuopion satamassa on kuitenkin näin kesällä aika lailla trafiikkia... Risteily jäi vielä kokeilematta, mutta ehkä sen joskus saa aikaiseksi käydä kokeilemassa. Tähän mennessä en olekaan risteillyt kuin Tallinnaan ja Ruotsiin, kyllä se nyt yksi Kallavesi pitäisi käydä kokemassa, etenkin kun Pielinenkin on joskus tullut seilattua ;)

Tulevana viikonloppuna on taas sen verran tapahtumia, että ehkä niistä jotain saan tännekin kirjailtua, ja kenties kuviakin laitettua. Saapas nähdä, mitä kenkä tekee :) Riippuu aika lailla virtatilanteesta... Mutta sanallisesti ainakin kuvailen Joensuun tapahtumia, tuli mikä tuli, oli mikä oli.