Perhosvaikutus

Ihmismielen syvimpiin syövereihin sukeltavat tarinat ovat aina mielenkiintoisia, mutta asiaa auttaa, jos näyttelijävalinnat ovat osuneet nappiin ja ohjaaja osaa asiansa. Tähän asti vaikuttavin pääkoppaelokuva on ollut Memento, mutta täytyy sanoa,että nyt olen kyllä nähnyt voittajan. Tämä elokuva on suorastaan... pelottava.

Ashton Kutcher tuntuu ajautuvan kaikenlaisiin elokuviin ja sarjoihin, joissa aika on tavalla tai toisella pääosassa. Ensin hän seikkaili televisiossa 70's Showssa ja nyt Perhosvaikutuksessa. Hyvin herra hommassa onnistuu, molemmat ohjelmat ovat nautiskeltavaa nähtävää.

Perhosvaikutus on trilleri, jossa opiskelija on kehittänyt itselleen pakkomielteen ihmisen muistin tutkimisesta, koska hänen päässään tapahtuu jotakin outoa. Hän on koko ikänsä saanut kohtauksia, joiden jälkeen hän ei muista mitään siitä mitä on tapahtunut. Tämä tuntuu olevan perinnöllistä- miekkosen isä on joutunut laitokseen tämän ominaisuutensa takia. Useimmiten katkoksista kärsivä tyyppi aiheuttaa vaaratilanteita näiden black outtien aikana.Lahjakkaana opiskelijana hän kehittelee teorian ja alkaa toteuttaa sitä myös käytännössä-matkustamalla ajasta ja paikasta toiseen.

Aivan uskomaton elokuva. Ei voi muuta sanoa. Epäilevän tuomaan sopii katsoa itse..

                                                                                                                                           
Perhosvaikutus
Pääosat:Ashton Kutcher, Melora Walters, Amy Smart, Elden Henson
Ohjaus:Eric Bress & J.Mackye Gruber
Vuosi:2004
Genre:sci-fi-draama
Kesto:113 min
Alk.per.nimi:The Butterfly Effect