Vaihdoin sähköpostiosoitteeni, joka näkyy yläkulmassa. Sinne voi laittaa kommentteja, kysymyksiä tms.blogiin liittyvää. Nyt blogilla on siis oma sähköposti, jota luen kuitenkin usein.

Jo aiemmin vaihdoin erään toisen sähköpostiosoitteeni gmailiin, kun sain kutsun kyseiseen postiin. Aivan oikein, sinne piti olla kutsu, että sinne pääsi. Ei enää. Nyt vaikka teilläkin on kaksi mahdollisuutta saada iki-ihana gmail itsellenne - joko odottelette kutsua jostain, tai yksinkertaisesti menette sivulle mail.google.com ja napsaatte "Hanki Gmail"-linkkiä. Yksinkertaista mutta totta. Eikä rekisteröityminenkään ole vaikeaa, kuten usein.

Miksi sitten hankkia moinen? Henkilökohtaisemman gmail-osoitteen suomalla kokemuksella (ollut n.vuoden?) sanoisin, että roskapostisuodatin on todella hyvä verrattuna joihinkin muihin. Säilytystila kasvaa koko ajan. Mikä vielä oudoksuttavinta ja parasta, vaikka kyseessä on beta-eli testivaiheessa oleva posti, se ei todellakaan tunnu olevan mitenkään lapsen kengissä, sairastavan lastentauteja. En keksi mitään ongelmia, mitä kyseisen postin kanssa olisi tullut eteen. Lisäksi siinä on pikaviestinmahdollisuudet, joten voit reaaliaikaisesti jutskailla gmailin omistavan kaverisi kanssa. Vai pystyneekö Google Talk(?)-ohjelmalla jopa messenger-käyttäjien kanssa, en ole perehtynyt, minulle on riittänyt gmail.

Tässä vielä linkit, josta näette Googlen omaa mainostusta aiheesta: http://mail.google.com/mail/help/intl/fi/about.html  ja http://mail.google.com/mail/help/intl/fi/why_gmail.html

Ja linkki niille, jotka nyt saivat inspiksen hankkia moinen--> mail.google.com