Testihenkilömme rakastaa haasteita. Hakkaa mielellään päätään seinään. Vaivaa aivonystyröitään mielellään.

Kun asiat ovat pidemmän aikaa helppoja, Testihenkilömme menee häiriötilaan. Hän tuntee väläyksittäin ennen tuntemattomia tuntemuksia kuten turhautumista ja kateutta. Ja kuten raportit kertovat, nämä tuntemukset vain syventävät häiriötilaa, koska Testihenkilö ei pidä näistä tuntemuksista. Testihenkilömme on aina rakastanut huomiota ja jos hän tuntee tulevansa ohitetuksi olankohautuksella, hän on myrtynyt mytty. Hän on myös tottunut kantamaan vastuuta, ja ellei hän sitä saa, hän on myrtynyt mytty. Jos hän kokee jäävänsä huomiotta jossain hänelle tärkeässä asiassa, hän on myrtynyt mytty. 

Raporttien mukaan Testihenkilömme tiedostaa, että häiriötilaan on olemassa korjaustapa. Testihenkilö on päättänyt heittäytyä hurjaksi ja antaa elämän soljua päivä kerrallaan, päättänyt antaa vaan mennä tai hänen näkökulmastaan antaa periksi - koska kaikki muu on kokeiltu. Tuulimyllyjä vastaan on tapeltu tarpeeksi. Raportit kertovat, että Testihenkilö tiedostaa tämän ajatustavan mahdollisuudet ja uhat vallan hyvin ja on tehnyt SWOT -analyysin. Ja aikoo noudattaa tätä ajatustapaa huolimatta siitä, että olemme varoittaneet toisiin luottamisesta. Elämään luottamisesta. 

Testihenkilö aikoo myös avartaa katsantokantaansa. Etsiä erilaisia haasteita. Muuttaa suhtautumistaan. Historian valossa tästä koko touhusta ei tule helppoa, mutta sitähän Testihenkilö ilmeisesti haluaakin. Jäämme seuraamaan tilannetta.