Eilen alkoi koulu. Kuulitte oikein, meikäläinen palasi taas koulun penkille. Kyseessä on tällä kertaa graafisen suunnittelun erikoistumisopinnot, joista ajattelin myöhemmässä vaiheessa olevan hyötyä työnhaussa. Ns. monimuotoisesti toteutettava koulutus alkoi eilen ja kestää 8.5.saakka.

Minkäs sille mahtaa, kiinnostusta on vaikka muille jakaa nimenomaan tuonne kirjapainopuolelle... Merkonomin ja tradenomin koulutuksella ei ole tärpännyt, katsotaan, miten käy nyt, kun hankitaan ohjelmista käyttökokemusta. Markkinointi ja tiedotuskin kiinnostaa, mutta varmaan luonteeseen on kaatunut haastattelutkin...pitäisi päästä eroon siitä alkututtavuuden varautuneisuudesta... Kukaan usko, että minusta olisi markkinoijaksi, jos vaan istun tuppisuuna haastattelussa...;)

Lähinnä kai tulemme käymään läpi InDesignia, Photoshoppia ja Illustratoria... Nurmeksessa meille opetettua Corel Draw'ta ei kuulemma opettajien kokemuksen mukaan täällä käytä juuri kukaan, paitsi ehkä joku firma joka tekee tarroja... Joten sitä ei täällä opetella. Mutta tiedoksi vaan, minä osaan käyttää sitäkin. Uudelta ja erittäin mielenkiintoiselta tuttavuudelta koulutuksessa kuulostaa ICC-värienhallinta, eikä tuotevalokuvauskaan hassummalta kuulosta. Tässä muutama kuva, tosin tuotevalokuvauksesta ei nyt ihan tässä tapauksessa voi puhua, mutta keksinpäs kuitenkin aasinsillan kuviin;)


Siis... herrasmies Joensuusta ;)
912695.jpg

Ja sitten hieman eläväisempi ja karvaisempi malli Juuasta;)
912700.jpg