Perjantaina 10.9. ja lauantaina 11.9. järjestettiin jälleen jo perinteeksi muodostunut Sadonkorjuutapahtuma Matkustajasatamassa Joensuussa. Tänä vuonna samoille päiville sattui myös markkinat torille sekä muutama muu tapahtuma, esimerkiksi Taitokorttelissa oli jotain tapahtumaa, joten ihmisiä oli liikenteessä paljon. Toivottavasti he myös osautuivat satamaan saakka... Kovasti uskon ja toivon niin, myöhään iltapäivälläkin oli väkeä vielä ihan kivasti Satamassa.

DSC_0090-normal.jpgDSC_0076-normal.jpg

Sadonkorjuutapahtumaan saapuu joka vuosi sankoin joukoin maakunnan yrittäjiä tarjoamaan tuotteitaan. Hunajaa, kala- ja sienitietoutta, karjalanpiirakoita – eikä unohtaa sovi tietenkään pääherkkua, ruishuttua :) Ruishuttua valmistaa tapahtuman järjestävä ProAgria Pohjois-Karjala ry. Tänä vuonna ilmatkin vaikuttivat olevan kohdillaan, ja puuroa on varmasti saanut syödä palelematta. Itse en ennättänyt kuin käväistä tapahtumassa myöhään iltapäivällä, mutta jo sinäkin aikana matkaan tarttui hunajapurkkeja – en kyllä edes oikeastaan tiedä, mitä minä niillä teen, mutta Pohjois-Karjala-aiheinen purkki oli niin kaunis, että ostinpa pari :)

DSC_0089-normal.jpgDSC_0088-normal.jpg

Ensi vuonna tapahtuma järjestetäänkin jo 20. kertaa. Ehkäpä minäkin siihen mennessä jo hallitsen uuden kamerani oikut paremmin ja osaan järjestää aikaa ehtiäkseni nauttia ruishutusta, tunnelmasta sekä nyt jo tilaukseen pistämästäni hyvästä ilmasta :)

DSC_0068-normal.jpg