Nyt sitä muuten kirjoitetaan, kun kerran alkuun päästiin. Hahaa! No ei vain, tulipa tuossa vaan mieleen ihme juttua, tänään on joku ihme pvä kun kaikki asiat pyörii päässä...Vanhenemisesta nimittäin.


Aiemmin ihmettelin nimittäin kovasti, jos jostain ihmisestä sanottiin, että hän on vanhentunut paljon lyhyessä ajassa. Miten se muka on mahdollista? Siis ainakaan fyysisesti?

Noh, enää en ihmettele. Suoraan sanottuna mulle on tänä vuonna tapahtunu niin paljon kaikenlaista, hyvää ja pahaa, että vois jopa sanoa, että vuonna 2006 on tapahtunu yhtä paljo ku edellisinä...sanotaanko viitenä vuonna (ainakin) yhteensä. Ympäriltä on kuollu läheisiä ihmisiä ja eläimiä, ite valmistuin ja kovasti etin töitä ym. ym...

Eläimiä kuoli 2 saman vkon aikana. Kaikissa kuolemissa yhteinen tekijä oli osaltaan vanhuus. Kaikkien näiden kuolleiden (mummo, koira ja siskon koira) kannalta kuolema oli varmaan olosuhteisiin nähden parasta, mutta läheiset jäivät kovasti kaipaamaan... Mutta eihän sitä toisaalta aina voi ajatella vain itseään, vaan on ajateltava muidenkin kannalta.

Noh, teinpä tuossa yks pvä huvikseni (ei niin että 100-% testeihin uskoisin, mutta jonki verran) Testimaan henkinen ikä-testin, kun alko tuntumaan, että ei tässä kohta itseään tunne enää :) Tein kyseisen testin ekan kerran muistaakseni 2 tai 3 vuotta sitten, jolloin tulos oli seuraavanlainen: oikea ikä 22 ja henkinen ikä testin mukaan 19. Tällä kertaa oikea ikä oli testin tekohetkellä 25 ja henkinen ikä 31... Että silleen. Ja kyllä muuten ainakin minä olen ollut huomaavinani (pieniä) muutoksia suhtautumisessani asioihin. En sitten tiedä, onko muut huomanneet mtn, mutta pääasia on, että itse tunnen niin. Enkä siis enää yhtään ihmettele, miten voi vanhentua paljon lyhyessä ajassa....