Surffailinpa tuossa netissä aikani kuluksi ja havahduin siihen, että suurin osa keskustelupalstojen osallistujista taitaa olla teini-ikäisiä. Aiemmin en ole asiaa pahemmin ajatellut, mutta nyt törmäsin eräässä keskustelussa niin uskomattomaan juttuun, että oli pakko kommentoida.


Joku ilkesi ihan tosissaan väittää, että ei tunne James Deania. Kyseli, kuka James Dean on? Joku länkkärien vanha heppuko? Hah! Oli ihan pakko vastata ketjuun, vaikka joku oli jo siellä lohdutellut toisia, että näin loma-aikaan (joululoma) teinit aktivoituu netissä keskustelemaan, eikä ne tietenkään tunne James Deania... Havahduin tässä miettimään, että tuskin se vaan loma-aikaan sijoittuu, vaan todennäköisesti suurin osa keskustelupalstojen osallistujista on ihan muutenkin teini-ikäisiä tai hieman päälle kaksikymppisiä. Olisi mukava joskus nähdä jotain tilastoja aiheesta, vaikka ihan suosituimpien netin keskustelupalstojen kohdalta nimeltä mainittuna. Mitenhän on...

Onko todellakin niin, että James Dean on vaipunut unholaan täällä Suomen maassa? Muualla maailmassa näin tuskin on, vaikka myönnetään, joka maassa on varmaan joku, joka ei tiedä kuka James Dean on. Tai sen puoleen, kuka on joku David Beckham tai Pele tai Diego Maradona tai Rafael Nadal tai Brittany Murphy tai vaikka Che Guevara...Eiväthän kaikki tietenkään voi tuntea kaikkia julkkiksia tai tietää heidän jättämästään merkistä maailmaan, mutta jotkut ovat kuitenkin sellaisia persoonia, että sitä luulisi, että kaikki ovat ainakin joskus kuulleet heistä...Siis todellakin uskomatonta.