Kuten ehkä ootte saattaneetki huomata, blogi on viettäny taas kuukauden päivät hiljaiseloa... Hävettää myöntää, mutta ei vaan saa aikaiseks kirjoittaa/kuvata mitään, on semmonen blokki päällä. Ei sillä, etteikö tapahtumia esimerkiks olis ollut, mistä kirjoittaa.

Toisaalta kyse on tietynlaisesta "writers´blockista", toisaalta taas oon yrittäny ottaa vähän rennommin ees jossain asiassa. Kävin esimerkiksi Kerubi Open Air-tapahtumassa - ilman kameraa ja ihan ex tempore-meiningillä. Vain ja ainoastaan nauttimassa musiikista (Scandinavian Music Groupista huomattavasti enemmän kuin Suvi Teräsniskasta - jälimmäisellä oli hyviä vetoja tasan 2, Jolene ja se sen joku hittibiisi...) ja erittäin hyvästä seurasta.

Viime viikolla kävin Sadonkorjuu-tapahtumassa, joka muuten vietti 20-vuotisjuhliaan Joensuun Matkustajasatamassa 9.-10.9... Kuvia ei nyt tullut em. syistä, vaikka taisinkin viime vuonna uhota nyt sitten testaavani uuden järkkärini. Nautiskelin ruokatunnilla ruispuuroo maanmainion musta-punaherukkahillon ja maidon kera, njam :) Ja tulihan ne pakolliset hunajatkin ostettua, tällä kertaa sillä mielellä juoksevaa, että jos joskus sais aikaiseks tuohon ruuanlaittoon taas enemmän perehtyy - joissain resepteissä mitä oon silmäilly, tarvitaan moista ihmettä :) Sadonkorjuu-tapahtuma ilmeisesti siirtyy ens vuodeks Reijolaan ? Joku neropatti oli jo tekstiviestipalstalla lehdessä irvaillut, että millähän ne jalankulkijat sitten sinne kulkevat, nyt on ollu niin hyvin torin kulmilla tuossa... Teki mieli vastata (mutta pihiydessäni en sitten lehteen vastannu vaan kihisin vain keskenäni), että ensinnäkin a) voisin ainakin kuvitella, että jonkinlainen yhteiskuljetus järjestetään ja b) onko se Reijola nyt muka niin kaukana ? Ei se ainakaan siltä tuntunu kun Niinivaaralla pyöräillessäni ajoin ohi paikasta, johon olin menossa (ei maailman suurin ihme, pakko myöntää) ja huomasin olevani kohta jo Reijolan huudeilla :D Tai noh, ajatuksiani pidemmälle paljastettaessa sanottakoon, että ilkeyksissäni ajattelin tekstailijan olevan juuri niitä, joille 1 (!) korttelin päässä torilta oleva ruokapaikka on liian kaukana, ja siksi siellä ei käydä. Oli miten oli, eiköhän kuljetusasia selvinne ensi vuonna asian ollessa hieman ajankohtaisempi. Sitä vaan, että kyllä minä ainakin jouten ollessani olisin valmis jopa pyöräilemään moisen pikkumatkan herkkujen vuoksi, mutta entäs, jos satun olemaan töissä ja haluaisin ruokatunnilla käydä ruishutulla ? Sitten olisikin visaisempi paikka. Vastaus tähän voisi olla se, että puuroa myytäisi taas myös mukaan. Saisi suurimmat puuronhimot tyydytettyä vaikka sitten iltasella tai seuraavana päivänä, how ever. Näin niinkuin kokonaisvaltaisesti ajateltuna ymmärrän hyvin paikan vaihdon, koska tarjontaa voidaan silloin laajentaa uusiinkin suuntiin. Mutta uteliaana jään odottelemaan ens vuoden tapahtumaa :)