Ryan Goslingia on usein sanottu yksi-ilmeiseksi näyttelijäksi.

Toimintaelokuvissa tärkeintä kuitenkin lienee kaikessa yksinkertaisuudessaan toiminta. Se vetoaa suureen yleisöön. Ilmeistä viis! Parhaina esimerkkeinä tästä voisi mainita vanhat kunnon kivikasvot Sylvester Stallone ja Arnold Schwartzenegger, jotka tekivät yksi-ilmeisyydestä ja vähäpuheisuudesta suorastaan taidetta.

Luke Glanton (Ryan Gosling) on surmanajaja-huimapää, joka vuoden kiertueelta palattuaan menee kolkuttelemaan vanhan heilansa (Eva Mendes) ovelle ja kohtaa yllätyksen : hänellä on poika. Nainen on jatkanut elämäänsä ja pyrkii parhaansa mukaan jättämään mokailevan Luken kaiken ulkopuolelle. Luke on kuitenkin päättänyt vakaasti olla parempi isä kuin oma isänsä aikanaan ja ajautuu epätoivoisiin tekoihin sen myötä. Adrenaliinia nostattavan takaa-ajon jälkeen Luke saa surmansa idealistisen nuoren poliisin, Avery Crossin (aina niin häkellyttävän sinisilmäinen ja huomattavasti Goslingia moni-ilmeisempi Bradley Cooper) luodista.  

Vuosia myöhemmin syyttäjänviraston puolella vahvasti nousukiitoista uraa tekevän entisen konstaapeli Avery Crossin pojan AJ:n ja Luken pojan Jasonin tiet kohtaavat. Ennen niin puhtoisen konstaapelin pojasta on kasvanut varsinainen rettelöitsijä ja ongelmanuori huonolla asenteella. Hän suorastaan yllyttää ja kiristää hieman eksyksissä olevaa Jasonia lain väärälle puolelle. Kun Jason saa tutkimustensa myötä tietää enemmän isästään ja ennen kaikkea kuka tämän tappoi, seuraukset vavisuttavat heidän jokaisen elämää.

 
The Place Beyond the Pines
Alk.per.nimi: The Place Beyond the Pines
Pääos.: Ryan Gosling, Eva Mendes, Bradley Cooper, Dane DeHaan, Emory Cohen, Mahershala Ali  
Genre: Rikos/Draama/Toiminta
Ohjaaja: Derek Cianfrance
Tuotantovuosi: 2012
Ikäraja: 12
Kesto:

2 h 15 min

DVD:n ekstrat:

Deleted/expanded scenes:

- 80/20

- Luke Goes to Jail

- Military School

- Jason Meets Dean at Robin's 

 

Feature commentary with co-writer/director Derek Cianfrance

Featurette: Going to the Place

Trailereita: Song for Marion, Secret Agents, Passion, A Haunted House