...jäi niin hyvä mieli, että jopa kuukausi niiden jälkeen on pakko kirjoittaa tänne. Kysehän on siis Jäätelökesä-tapahtumasta, tapahtumapaikkana Joensuun kauppatori. Lähinnä minut kyseiseen tapahtumaan houkutteli maksuttomuus ja hyvä sää, mutta myös Maarit Hurmerinta ja meillä päin tuttujen jutuista päätellen aika usein esiintyvä Masa Mainds. Odotuksia tapahtumasta ei juuri ollut, mitä nyt Maarit Hurmerinnan esiintymisen näkeminen, joten positiivisesti yllätyin kokonaisuudesta. Masa Maindsilla oli jopa pari minullekin tuttua kappaletta, joita en ollut osannut pienessä mielessäni yhdistää heihin. Maarit Hurmerinta veti todella hyvän keikan ja hallitsi esiintymistään hyvillä välispiikeillä. Ammattimaisuus näkyi myös tavassa, jolla hän hoiteli lavalle sännänneen kutsumattoman vieraan. Maarit, sait minusta uuden ihailijan.


Myös muut esiintyjät olivat todella hyviä. Gona Beach Boysin ja Taru R:n (?) esitys höystettynä muutamalla puhallinsoittajalla oli todella hyvä - lukuunottamatta alun Leave me alone-kappaletta. Myönnettäköön, sovituskin oli hieman erilainen kuin mihin Hanna Pakarisen esittämänä ollaan totuttu, mutta ei se pelkästään sitä ollut...Jokin vaan tökki. Muut tulkinnat olivat todella hienoja, etenkin harvemmin kuultu Alanis Morisetten kipale (siis todella hyvä!) sekä I wish. Todella hieno setti, kaiken kaikkiaan.

All and all, tapahtumasta jäi hyvä maku. Ihmiset tapasivat tuttaviaan ja sukulaisiaan ja nautiskelivat hyvästä musiikista ja kauniista kesäsäästä. Porukkaa olisi vain voinut vaivautua paikalle hieman enemmän, eihän ajankohtakaan ollut mitenkään erityisen huono.