Nykyisellään tuntuu, että sisältö päiviin tulee suurista kisoista - kun yhdet loppuvat, toiset alkavat. Ja sitten ne kolmannet, vähemmän tärkeät, mutta suuret.

Tarkoitan sitä, että kun eduskuntavaalit, joita tietenkin piti jännätä, loppuivat, niin tuskin ehti hengähtää, kun pitää jo seurata toisia kisoja - jääkiekon MM-kisoja. Tarkoituksena on katsoa ainakin kaikki Suomen pelit ja tietää kaikki mahdollinen Suomen Leijonien otteista - ja jos joukkueelle käy huonosti, niin elää mukana. Ja jos Suomi ei selviäisikään mitalikamppailuihin, ehkä jopa silti seurata ko. pelit. Riippuu siitä, ketä mitskupeleissä pelaa, mihin aikaan ja olenko itse päässyt töihin. Tosin on myönnettävä, että jos Suomi pääsee ihan finaaliin, niin ei ole mitään väliä, vaikka peli kestäisi yömyöhään, kyllä tässä iässä vielä muutaman tunnin unilla tulee hyvin toimeen, kunhan ei tavaksi ota.

Seuraavat suuret kisat, joita suuri yleisökin seuraa, ovat tietenkin Euroviisut. Suomeahan edustaa tänä vuonna pirteä poikkeus - Paradise Oscar, joka ei omien sanojensa mukaan lähde vain katselemaan, vaan tähtää menestykseen. Miekkonen oli jopa kartoittanut mies-ja-kitara-esityksensä yleisyyden kisoissa, eikäpähän siellä ketään muita tänä vuonna ko. konseptilla seikkaile. Ehkä sitä menestystä sitten jopa voisi tulla, ainakin takavuosina tuollaiset yhdistelmät ovat menestyneet kohtuullisen hyvin, eikä da-da-dam-rallatuskaan ole sieltä huonoimmasta päästä, mitä nyt on nuita esikatseluita joskus tullut sivukorvalla seurattua.

Minulla itsellänikin on tavallaan suuret kisat menossa, nimittäin kisa työpaikoista. Tosin en oikein osaa suhtautua siihen kisana. Ehkä pitäisi, että tulosta syntyisi. Tänään kävin haastattelussa valtiolle, ja tietenkin heti sieltä lähdettyäni keksin taas monta asiaa, jotka olisi voinut tehdä paremmin. Tietenkin. Erityisen harmittavaksi asian tekee se, että tuo työpaikka olisi todella mielenkiintoinen. Hmph... Mutta ei auta jäädä murehtimaan, vaikka tuloksen jo melkein tietääkin. Torstaiaamuna olisi nimittäin seuraava haastattelu, kunta-alalle..Saa nähdä miten käy.