Be cool

 

Charmantti Chili Palmer kääntää koronkiskurikokemuksillaan ja uskomattomalla itsevarmuudellaan vaikeudet voitoksi ja silmänkääntötempuilla viholliset ystäviksi… Herra Palmer on nokkela oikeista naruista vetelijä, joka tekee mitä päättää tehdä, esteistä huolimatta.

 

Elokuvabisneksestä musiikin pariin siirtynyt Chili näyttää kuin syntyneen musabisnekseen ja vaikka kaikki aliarvioivat ja varoittelevat heppua, tämä hurmuri pistää epäilijöille jauhot suuhun. Siinä sivussa hän toki hurmaa myös  juuri päiviltä päästetyn tuottajamogulin lesken. Kaiken keskipisteenä loistaa lesken levy-yhtiö, jonka Chili  nostaa konkurssikypsyyden partaalta menestysartistin menestyslevy-yhtiöksi.

Pulp Fictionista tuttu tähtiduo Uma Thurman ja John Travolta saa seurakseen muun muassa Aerosmithin Steven Tylerin ja vapaapainista tunnetun Dwayne "The Rock" Johnsonin puhumattakaan Jennifer Anistonin uudesta miehestä, Vince Vaughnista. Yhdessä näyttelijäkaarti saa aikaan melkoisen hauskan tarinan. Ja Travolta saa taas tilaisuuden väläytellä myös tanssitaitojaan…

Be Cool
Pääosissa: John Travolta, Uma Thurman, The Rock, Vince Vaugh, Harvey Keitel, Christina Milian
Ohjaaja: F. Gary Gray
Vuosi: 2005
Genre: Komedia
Kesto: 1 h 54 min
Alk.per.nimi: Be cool