Tsippadaa, tsippadaa, tsippadaa... Hilkkua vaille seuraava etappi saavutettu - pyöräilyssä. Nimittäin 1000 kilometristä puuttuu vielä 7 kilsaa...En ole oikein tyytyväinen, koska tavoitteena oli saada se jo viikonloppuna täyteen, mutta kaipa se näinkin menee. Tänään varmaan käyn hujauttamassa puuttuvat kilsat.

Sitten alkaakin 1100 kilsan metsästys... Ja siihen se varmaan jääkin, nyt kisan aikana. Toki edelleen pyöräily tulee jatkumaan, mutta tuskin yhtä voimakkaassa määrin;) Tokaisinkin tuossa töissä viime viikolla työkaverille, että olisi aika hyvä voimavara, jos tämän pyöräilyäni vauhdittavan kilpailuvietin saisin suunnattua johonkin niin sanotusti tärkeämpäänkin asiaan. Kuten vaikka työnhakuun, koulunkäyntiin...näitähän riittäisi;)

Kirjoittamiset on jäänyt taas hiukka vähemmälle, kun ei oikeastaan ole tapahtunut mitään kirjoittamisen arvoista. Hyviä elokuvia en ole nähnyt saatikka lukenut hyviä tai arvostelemisen arvoisia kirjoja... Elämä on pyöriny pitkälti pyöräilyn ja työssäkäynnin ympärillä niin, että yhteydenpito kavereihinki on jo takkuillut. Noo, 9.9. se loppuu - pyöräilykisa nääs. Jospa sitä sitten elämä palaisi "normaaliuomilleen" ;)