Jos joku on ihmetellyt, minne olen kadonnut, kun kirjoituksia ei ole tullut, tässä tulee vastaus - töihin. Aivan, pääsin töihin. Kuukauden päivät siellä on nyt hurahtanut ja alkaa pikkuhiljaa tuntua, että jotain osaisikin. Alustavasti on sovittu, että homma jatkuisi jopa ensi vuoden puolelle, mutta saa nähdä, olosuhteista kun ei ikinä tiedä ja kaikki kun ei tosiaankaan ole aina itsestä kiinni, vaikka minäkin sitä joskus kyllästymiseen asti toitotan. Mutta mielelläni olisin kyllä ensi vuoden puolelle asti, ja vaikka pidempäänkin.

Tämä päivä on hurahtanut kaupungilla. (Tällä kertaa julkisella liikenteellä ja kävellen, yritettään karkottaa flunssaa vkonlopun aikana...) Ja mikäs on hurahtaessa, kun sää on mitä mainioin syksyinen, kirpeä sää. Hanskat ja kaulaliina ovat jo tarpeen, mutta muuten pärjätään ihan kesäisissä vaatteissa;) Kävin kuuntelemassa Jutta Urpilaisen puheen torilla, näpsin muutaman kuvankin ja nautiskelin mainiosta kahvista ja kääretortusta. Vaalikäyttäytyminen on vielä auki, joten kaikki mahdolliset puheet on kuunneltava ja käytettävä hyödyksi.

Kiertelin myös kaupoissa, sillä siskontyttöni saa nimen viikon kuluttua. Pitäähän sille vekaralle jotain viemistä olla. Melko hyvä kuva lahjasta minulla jo oli ennen liikkeisiin menoa, ja nyt se alkaa olla 99-prosenttisesti valmis. Kirjastokäynnin jälkeen taidan suunnata flunssalääkettä ostamaan, että olen täydessä iskussa ensi viikon virkistyspäivässä ja vekaraisen ristiäisissä;)