Sophie Kinsella: Himoshoppaajan ratkaiseva askel (WS Bookwell 2004)

Himoshoppaajan ratkaiseva askel on surkuhupaisa tarina siitä, mitä tapahtuu, kun himoshoppaaja päästetään irti. Hetken mielijohteesta tämä ostelee kaikenlaista ja peittelee tekemisiään läheisiltään. Jollain kumman konstilla hän selviää aina.

Tällä kertaa Becky Bloomwood seikkailee tulevan anoppinsa maailmassa, auttaa vääryyttä kärsinyttä asiakastaan korjaamaan tilanteen (ja millä tavalla...), on mukana parhaan kaverinsa synnyttäessä sekä menee naimisiin kahdesti saman vuorokauden aikana, vain näin jonkinlaisen kuvan hänen normaaliarjestaan antaakseni...

Kaikenlaista hauskaa ja vähemmän hauskaa tapahtuu eikä ole ihmekään, että Becky on välillä helisemässä. Lopulta, ystävien ja sukulaisten suosiollisella avustuksella hän putoaa jälleen jaloilleen.

Becky Bloomwood on seikkaillut jo kahdessa romaanissa ennen tämänkertaista lukunautintoa, ja onneksi loppua ei näy vaan saamme seurata hurjaa (selviytymis)tarinaa vielä tästäkin eteenpäin..Mikäli haluat tutustua aiempiin teoksiin, ne ovat nimeltään Himoshoppaajan salaiset unelmat ja Himoshoppaaja vierailla mailla.