Syksy taitaa tulla kohtsillään, ainaki mitä ikkunasta avautuvasta näkymästä voisi olettaa... Pirun pimeetä ja tuulee hulluna, taitaapa tulla vettäkin (kuulostaisi kovasti siltä) - jess! Häipyypähän kaikenmaailman itikat ja ampiaiset ja herhiläiset ja paarmat ja mitä niitä maailman ärsyttävimpiä pörriäisiä nyt kesällä riesana onkaan. Puhumattakaan käärmeistä. Eikä tartte enää ainakaan pariin kuukauteen varoa herkkääki herkemmän hipiänsä polttamista, talviaurinkohan on sitten asia erikseen...;)

Kävin tuossa pyöräilemässä... Siis pyöräilyhän on mulle käytännössä elämäntapa, mutta varsinkin nyt ku on pyöräilyvuosi, on tullut kiinnitettyy huomiota kilometreihin ja lähdettyä vielä ihan muutenki vaan ajelemaan... Viime perjantaista kuluvan viikon tiistaihin ajalsin 144 kilsaa... käytännössä Joensuusta ei jääny koluumatta ku Niinivaaran, Karsikon ja Noljakan alueet...Ja Marjala... Puhumattakaan niistä cityyn liitetyistä vaarakunnista...;) Mutta siis Pyöräilyvuosi-kisan alettua 15.5. oon kiinnittäny yhä enemmän huomioo kilsoihin ja pyörän kuntoon yms...Kisan alusta on ny kertyny 494 kilsaa, huomenna mennee 500 rikki ellei ihan ihmeitä tapahdu... Eli tuule navakasti ja sada pikku-ukkoja;) Työpaikan sisäinen kisa on kova, ykköspaikka on käytännössä vaihdellu mun ja erään H:n välillä. Nyt vetäisin taas parinkymmenen kilsan kaulan...Katotaan miten pitkään riittää...

Kilometrejä sais ihan kivasti työmatkastakin, n.18 kilsaa suuntaansa, mutta kuka sitä ilkiää hielle haisevana mennä töihin? En minä ainakaan...Ei juuri putsautumismahdollisuuksia ole...Ja en minä ainakaan osaa ajaa niin hiljaa, etteikö hiki virtaisi - näin kesällä... Syksymmällä tai sellaisilla 10 asteen keleillä voisi kokeillakin jo, miten kävisi. Haittana on vaan myös tietyömaa, ei paljon hotsita ajella jossain valtatiellä, jossa ei ole kunnon pyöräilytiloja... Mutta se taitaa kuulostaa pienoiselta tekosyyltä...katsotaan mitä teen, mutta kovasti ainakin kutkuttaisi ajaltaa ainakin kerran tuokin matka...Sittenhän sitä näkisi, mitä kannattaisi jatkossa tehdä ;)