Kolmatta kertaa järjestetty kaiken kansan Rantakauden avaus järjestettiin 28.5.2011 Rantapuistossa Pakkahuoneen edustalla, josta se levittäytyi myös Taitokortteliin, Teatteriravintolaan ja Tuulaakiin. Tarjolla oli monenlaista ohjelmaa kaiken ikäisille - sää vain ei oikein hellinyt kansaa tällä kertaa...

Arto Pippuri laulatti ihmisiä...

DSC_0264-normal.jpg

...kuten osittain tekivät myös eteläisten kylien esilaulajat, jotka lauloivat ja laulattivat kiihtelysvaaralaisia kansanlauluja:

DSC_0294-normal.jpg

Perheen pienemmillekin oli ohjelmaa lelun vaihtopisteestä ja kartingista aina kasvomaalaukseen:

DSC_0307-normal.jpg

DSC_0281-normal.jpg

Maalauksesta sai pulittaa 2-3 euroa, mutta eiköhän se ollut sen väärtikin :)

DSC_0284-normal.jpg

Kaikenlaista syömistä ja juomistakin oli saatavilla, aina perinteisistä karjalan piirakoista maatalon jäätelöön ja kahviin :)

DSC_0300-normal.jpg

DSC_0308-normal.jpg

Luvassa oli myös street dance-esitys ryhmäbattle-muodossa. Pari nuorisoryhmää siis otti mittaa toisistaan tanssimalla - ja täytyy sanoa, että taitavaa porukkaa olivat:

DSC_0356-normal.jpg

DSC_0377-normal.jpg

DSC_0342-normal.jpg

Vauhdikasta menoa : 

DSC_0400-normal.jpg

DSC_0319-normal.jpg

ja täytyypä sanoa, että aikamoinen MEGA SUCCESS :) Juontaja onnistui houkuttelemaan yleisön intoutumaan - ja taisipa aurinkokin näyttäytyä jonkin aikaa..

DSC_0609-normal.jpg

Streetdancea on kuulemma luvassa Joensuussa kesäkuussakin, pidetäänpä silmät ja korvat auki.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteesta http://www.pakkahuone.info/rantakausi/pakkahuone.php . Todennäköisesti (ja varsin toivottavasti) kolmas kerta ei jäänyt viimeiseksi, vaan ensikin vuonna on tarjolla monipuolista esiintymistä ja ohjelmaa kaikelle kansalle. (Niin, myöskään puutarhaihmisiä ei ollut unohdettu - alueella oli perennanvaihtopiste... )